неділя, 12 квітня 2020 р.

Завдання на тиждень дистанційного навчання для студентів 1 курсів!! (13.04-17.04)

Вітаю вас, шановні студенти! Розпочинається вже п'ятий тиждень дистанційного навчання і тема, яку ми будемо розглядати - «Вологість повітря». Необхідно буде уважно прочитати поданий матеріал у §29, сторінка 176 підручника "Фізика і астрономія" 10 клас, Т. М. Засєкіна, Д. О. Засєкін - посилання!!, виписати основні поняття та формули  та обов'язково переглянути відео уроку з цієї теми (проєкт «Всеукраїнська школа онлайн»).
Тут мій колега дуже цікаво, доступно та з прикладами розкрив тему заняття.

А також потрібно виконати практичне завдання: припустимо, у вашій оселі температура становить 21℃, а відносна вологість - 60%. Визначити масу водяної пари та точку роси у вашому помешканні за цих умов. Також необхідно визначити: чи зміниться відносна вологість, якщо температура знизиться на 5 градусів?
На допомогу студентові 😉:  при розв'язуванні цього завдання вам потрібно дізнатися про об'єм вашого житла. Я думаю, ви з легкістю це визначити, якщо спитаєте у батьків про загальну площу вашого помешкання та висоту стелі. Також необхідно скористатися таблицею тиску та густини насиченої пари при певній температурі:

Нагадую, що кількість балів за виконані завдання, ви можете переглядати в електронному журналі
І як завжди, ваші роботи можна надсилати на електронну пошту pauldem82@gmail.com, або у Viber чи Telegram +380502669447

Немає коментарів:

Дописати коментар